Sköna träningskläder ger träningsglädje

Ingen har missat hur populärt det är att prata om träningskläder i dagens samhälle, både i media och privat. Det ska vara särskilda toppar till yoga respektive crosstraining, och särskilda tights till styrketräning respektive sport. Vad vi sällan pratar om är dock vilka underkläder som passar till träning.

Välj rätt underkläder för största möjliga komfort

Det är viktigt att känna sig bekväm och att allt sitter på plats under träning, för att träningen i sig ska gå så bra som möjligt. Det passar inte alls att behöva rätta till, justera eller bli irriterad av skav under träningspasset, för då kommer du säkert inte vilja göra det igen. Du kommer åtminstone bli ordentligt störd, men som tur är kan du undvika det genom att välja rätt kläder. Här ingår även underkläder.

Att välja strumpor i lämpligt funktionsmaterial, och en sportBH som håller allt på plats, känner du kanske igen. Något som är minst lika viktigt är dock att även välja rätt trosor. Det spelar ingen roll om du känner dig bekväm i string, hipster eller högmidjade trosor, utan det viktigaste är att de sitter som de ska och att de är i ett passande material.

Anders Carlsson